Afhentning af skrotbil for en overskuelig og effektiv proces

Vi henter din bil, hvor du har brug for det

Hos Nørre Alslev tilbyder vi gode priser på skrotbiler, hvis du har en gammel bil, som du ønsker at sælge videre – enten til genbrug, reservedele eller autoophugning. For at gøre hele denne proces så overskuelig og effektiv for dig som muligt, tilbyder vi også afhentning af skrotbiler, så du ikke selv skal bekymre dig om at få afleveret din bil hos en ophugger.

Vi holder til i Nørre Alslev, men kører gerne ud og afhenter din skrotbil, uanset hvor den befinder sig på Lolland eller Falster. Har du en gammel bil, som vi skal hjælpe dig godt og nemt af med, så er du derfor meget velkommen til at kontakte os.

Derfor skal du lade os om at hente din skrotbil

Vores afhentningsservice har til formål at spare dig for en masse tid. Det er både nemt og bekvemt, og vi kommer ud og henter skrotbilen, når det passer dig, så du ikke behøver at sidde derhjemme og vente på os. Vi sender en af vores imødekommende ansatte ud til din adresse og sørger for en hurtig og sikker transport af din bil til vores skrothandler.

Hos Nørre Alslev Autoophug forstår vi, at din skrotbil stadig har en værdi. Vi tilbyder derfor konkurrencedygtige priser og fair kompensation for din bil. Du kan således også få en skrotpræmie på din bil, hvis du vælger os til opgaven med afhentning af skrotbil.

en god pris på din bil

Udfyld blot vores formular. Vi vender retur med god pris din bil hurtigst muligt. Vi tager kontakt til dig, hvis vi har brug for yderligere detaljer omkring din bil.

 
 
 

Angiv bilmærke, model, årgang samt anden relevant information på bilen.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for et tilbud på afhentning af skrotbil

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med afhentning af skrotbil, eller vil du have et tilbud på din bil? Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig godt og effektivt af med din gamle skrotbil.

Har du spørgsmål?

Firmaoplysninger

Nørre Alslev Autoophug ApS
Herthadalvej 1, 4840 Nørre Alslev

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 49 27 44

E-mail: info@naautoophug.dk 

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefon- og åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 17.00

Fredag: 09.00 - 15.00

Lørdag og søndag på mobil nr: Efter aftale

Autoophugger med mange års erfaring! Ring nu

CVR: 43658298

​ISO: 14001