Få en skrotpræmie ved at indlevere dit metalskrot

Hvad er metalskrot?

Hos Nørre Alslev Autoophug tilbyder vi metalopkøb. Metalskrot inkluderer alle typer brugte metaller og metalaffald, som kan genbruges til at skabe nye produkter. Dette spiller en nøglerolle i fremme af en cirkulær økonomi, idet genbrug af metaller markant reducerer de miljømæssige skader forårsaget af minedrift og traditionel produktion.

Ved at genanvende metal, minimerer vi behovet for nye råmaterialer og bidrager til en mere bæredygtig udvikling. Vi holder til i Nørre Alslev på Falster, men har også mange kunder, der kommer fra Lolland og Vordingborg.

Indlever dit metalskrot hos Nørre Alslev Autoophug

Nørre Alslev Autoophug er førende inden for bæredygtig behandling af metalskrot, med særligt fokus på metalskrot fra udtjente køretøjer. Vi anvender avancerede teknikker til at separere og genanvende metaller fra skrottede biler, hvilket sikrer maksimal genbrug.

Vores metalopkøb inkluderer indsamling af skrotbiler, omhyggelig demontering og salg af genbrugelige metaldele. Ved at skrotte din gamle bil hos os, bidrager du ikke kun til miljøet, men modtager også en skrotpræmie som tak for dit bidrag til en grønnere planet.

en god pris på din bil

Udfyld blot vores formular. Vi vender retur med god pris din bil hurtigst muligt. Vi tager kontakt til dig, hvis vi har brug for yderligere detaljer omkring din bil.

 
 
 

Angiv bilmærke, model, årgang samt anden relevant information på bilen.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fordele ved at vælge Nørre Alslev Autoophug ved metalopkøb

Når du beslutter dig for at skrotte dit metalskrot hos os, bidrager du til en mere bæredygtig fremtid og nyder godt af vores professionelle service og konkurrencedygtige priser. Vi opfylder alle nødvendige miljøkrav og besidder de relevante tilladelser, hvilket garanterer at alt skrot håndteres på en både sikker og effektiv måde.

Kontakt os og hør nærmere om metalopkøb!

Hvis du har metal, du gerne vil af med, eller blot ønsker mere information om vores metalopkøb? Så kontakt os direkte for at drøfte dine muligheder eller for at få yderligere information om vores tjenester.

Hos Nørre Alslev Autoophug ser vi frem til at hjælpe dig med at omsætte dit metalskrot til værdi og samtidig styrke vores fælles miljøindsats.

Har du spørgsmål?

Firmaoplysninger

Nørre Alslev Autoophug ApS
Herthadalvej 1, 4840 Nørre Alslev

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 49 27 44

E-mail: info@naautoophug.dk 

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefon- og åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 17.00

Fredag: 09.00 - 15.00

Lørdag og søndag på mobil nr: Efter aftale

Autoophugger med mange års erfaring! Ring nu

CVR: 43658298

​ISO: 14001