Bilopkøb – skrotpræmie på bil tilbydes​

Få en skattefri skrotpræmie på bil

Hvis din gamle bil ikke længere er værd hverken at køre i eller at få repareret, så tilbyder vi hos Nørre Alslev Autoophug en attraktiv og ikke mindst skattefri skrotpræmie på bil i form af en benzin- eller dieselbil. Vi holder til i Nørre Alslev, og vi har derfor hjulpet med bilopkøb for mange kunder, der kommer fra både lokalområdet samt hele det øvrige Falster og Lolland.

Hvad får man i skrotpræmie?

De gældende skrotpriser på bil i Danmark afhænger af, hvor meget din bil er værd, og hvor mange dele på bilen, der eventuel kan bruges som reservedele i andre biler. Hvis du har en benzinbil eller en dieselbil på under 3.500 kg., så har du dog altid ret til en skattefri skrotpræmie på bil med en sats på 2.200 kr.

Der er dog en række krav, der skal være opfyldt, for at du kan leve op til betingelserne for at få en skrotpræmie for din gamle bil. Her kan nævnes følgende:

  • ​Du skal stå som den sidste registrerede ejer af bilen
  • ​Bilen skal være indregistreret efter d. 1. januar år 2000
  • ​Du skal have afmeldt bilen og nummerpladen, inden bilen bliver skrottet.

en god pris på din bil

Udfyld blot vores formular. Vi vender retur med god pris din bil hurtigst muligt. Vi tager kontakt til dig, hvis vi har brug for yderligere detaljer omkring din bil.

 
 
 

Angiv bilmærke, model, årgang samt anden relevant information på bilen.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og hør mere om vores skrotpriser på bil

Kunne du tænke dig at høre mere om vores bilopkøb og skrotpriser på biler, eller kunne du tænke dig at få foretaget en konkret vurdering af, hvilken pris du kan få for lige netop din skrotbil? Så kontakt os gerne allerede i dag eller kig en tur forbi vores adresse.

Vi har mange års erfaring inden for skrotning og udbetaling af skrotpræmie på biler, og vi står derfor altid klar til at hjælpe dig, så du kan få mest mulig værdi ud af din gamle bil. Måske kan vi for eksempel genbruge reservedelene i andre biler, eller måske er din bil mere værd, end du lige tror.

Har du spørgsmål?

Firmaoplysninger

Nørre Alslev Autoophug ApS
Herthadalvej 1, 4840 Nørre Alslev

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 49 27 44

E-mail: info@naautoophug.dk 

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefon- og åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 17.00

Fredag: 09.00 - 15.00

Lørdag og søndag på mobil nr: Efter aftale

Autoophugger med mange års erfaring! Ring nu

CVR: 43658298

​ISO: 14001