Skrotning af bil tilbydes

Besøg din lokale skrothandler

Overvejer du skrotning af bil som en mulighed, fordi din gamle bil ikke længere kan køre eller ikke er værd at ofre penge i, i form af reparationer? Kunne du bare godt tænke dig at få skilt dig af med bilen, samtidig med at du får den bedst mulige pris for den? Så besøg din lokale skrothandler Nørre Alslev Autoophug. Vi arbejder med bilskrot i Nørre Alslev på Falster, og vi har derfor mange kunder fra både lokalområdet, men også fra hele Lolland og omegn.


Sådan kan vi hjælpe dig med bilskrot

Som skrothandler kan vi hjælpe dig på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad dine konkrete ønsker og behov er. Vi tilbyder både skrotning af bil for private bilejere, og derudover tilbyder vi også autoophugning, salg af reservedele, opkøb af biler samt afhenting af skrotbil.


Du kan for eksempel vælge at skrotte din bil hos os, hvilket vil give dig en skattefri skrotpræmie på minimum 2.200 kr., så længe du lever op til betingelserne. Dem kan du læse mere om her.


Du kan også vælge at købe brugte reservedele til din gamle bil hos os, så du kan forlænge dens levetid en smule, indtil du for eksempel har fået købt dig en ny bil. Det kan også være, at du kan finde din nye, brugte bil hos os, da vi også opkøber biler for at sælge dem videre.


Vi har mange års erfaring som skrothandler, og vi kan derfor sikre dig den bedst mulige løsning, der lever op til dine ønsker og behov – og ikke mindst til den rette pris på dit bilskrot.


Kontakt os og hør mere om skrotning af bil

Kunne du tænke dig at høre mere om skrotning af bil eller vores priser på reservedele? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os eller til at kigge forbi vores adresse.

 
Vi har mange års erfaring som forhandler af bilskrot, og vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du har en bil til skrotning, om du ønsker at købe brugte reservedele, eller om du ønsker at købe en ny brugt bil.

en god pris på din bil

Udfyld blot vores formular. Vi vender retur med god pris din bil hurtigst muligt. Vi tager kontakt til dig, hvis vi har brug for yderligere detaljer omkring din bil.

 
 
 

Angiv bilmærke, model, årgang samt anden relevant information på bilen.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og hør mere om skrotning af bil

Kunne du tænke dig at høre mere om skrotning af bil eller vores priser på reservedele? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os eller til at kigge forbi vores adresse. 

Vi er en bilskrothandler med mange års erfaring, der står klar til at hjælpe dig, uanset om du har en bil til skrotning, om du ønsker at købe brugte reservedele, eller om du ønsker at købe en ny brugt bil.

Har du spørgsmål?

Firmaoplysninger

Nørre Alslev Autoophug ApS
Herthadalvej 1, 4840 Nørre Alslev

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 49 27 44

E-mail: info@naautoophug.dk 

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefon- og åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 17.00

Fredag: 09.00 - 15.00

Lørdag og søndag på mobil nr: Efter aftale

Autoophugger med mange års erfaring! Ring nu

CVR: 43658298

​ISO: 14001